Crowdfunding

Crowdfunding is een moderne manier om een project te financieren en tegelijkertijd draagvlak, betrokkenheid en promotie bij een groot publiek te creëren. Het crowdfunding platform van Stichting Heuvelrugfonds is ontwikkeld door en in samenwerking met Geef.nl. Dit platform biedt de mogelijkheid om via crowdfunding geld op te halen voor projecten die een positieve bijdrage leveren binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Kies projecten die tastbaar zijn en waar mensen profijt van hebben. Dit zorgt voor grotere betrokkenheid bij het lokale doel en resulteert in meer donaties en geldinzamelacties.

Schaapskudde Treeker Wissel

Het is mogelijk om een schaap van de kudde op de Utrechtse Heuvelrug te adopteren. Voor 25 euro per jaar kunnen we 1 schaap onderhouden, bijvoeren en van medische verzorging voorzien. Je word minimaal 1x per jaar uitgenodigd om gezamenlijk naar de kudde te gaan kijken. Je mag een naam bedenken en ontvangt een certificaat. Mail de naam van het schaap naar info@heuvelrugfonds.nl.
Doel van het geld: Ondersteunen van de herder in haar taken

Nationaal Bomenmuseum Gimborn

Het Nationaal Bomenmuseum Gimborn in Doorn bezit een wereldberoemde collectie bomen en struiken uit alle delen van de wereld. Ze zijn in de loop van vele jaren verzameld voor wetenschappelijk onderzoek tijdens expedities of als zaad geruild met andere arboreta of botanische tuinen. Sommige planten zijn erg zeldzaam. Het Bomenmuseum probeert deze planten voor de toekomst te bewaren voor publiek en wetenschap.

Doel van het geld: Microscoop aanschaffen en bewegwijzeringsbordjes

Cultuurhoek

Samen met de inwoners van Driebergen creëren wij een nieuw cultuurcentrum in Driebergen! Locatie: de Wagenschuur op het ‘Hoekterrein’ waar vroeger het taxibedrijf en de benzinepomp zat, hartje Driebergen. Wij realiseren een kleine intieme theaterzaal, een ruime foyer, en expositie- en workshopruimtes. In deze ruimtes bieden we ruimte voor het organiseren van tal van culturele evenementen organiseren. Ook komen er 17 vaste ateliers voor kunstenaars, creatieve ambachten- en beroepen.

Doel van het geld: Inrichting van de 4 multifunctionele publieke ruimtes.