Crowdfunding

Crowdfunding is een moderne manier om een project te financieren en tegelijkertijd draagvlak, betrokkenheid en promotie bij een groot publiek te creëren. Het crowdfunding platform van Stichting Heuvelrugfonds is ontwikkeld door en in samenwerking met Geef.nl. Dit platform biedt de mogelijkheid om via crowdfunding geld op te halen voor projecten die een positieve bijdrage leveren binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Kies projecten die tastbaar zijn en waar mensen profijt van hebben. Dit zorgt voor grotere betrokkenheid bij het lokale doel en resulteert in meer donaties en geldinzamelacties.

Lis Hartel

Vereniging paardrijden gehandicapten Lis Hartel is een manege voor kinderen, jongeren en volwassenen met een kleinere of een grotere beperking. Ons doel is het aanbieden van een plezierige en bereikbare vorm van sport voor mensen met een beperking.

Manege Lis Hartel dankt haar naam aan de Deense amazone die op eigen initiatief en met een enorm doorzettingsvermogen erin slaagde om ondanks haar zware handicap twee zilveren medailles op de Olympische spelen te behalen.

Doel van het geld: Opknappen van de binnenbak

Kinderboerderij

’t Woelige Nest is misschien wel de gezelligste kinderboerderij in de regio Utrechtse Heuvelrug! Een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Naast veel dieren beschikt de kinderboerderij ook over een mooie speeltuin en veel buitenspeelgoed. Aai de dieren, speel lekker buiten, doe mee met onze leuke activiteiten of vier je feestje bij ons.

Op dit moment bestaat de speeltuin van de kinderboerderij vooral uit speeltoestellen voor jonge kinderen.De kinderboerderij heeft de wens om de speeltuin aantrekkelijker te maken voor wat oudere kinderen.

Doel van het geld: Het verbeteren van de kinderboerderij

Cultuurhoek

Samen met de inwoners van Driebergen creëren wij een nieuw cultuurcentrum in Driebergen! Locatie: de Wagenschuur op het ‘Hoekterrein’ waar vroeger het taxibedrijf en de benzinepomp zat, hartje Driebergen. Wij realiseren een kleine intieme theaterzaal, een ruime foyer, en expositie- en workshopruimtes. In deze ruimtes bieden we ruimte voor het organiseren van tal van culturele evenementen organiseren. Ook komen er 17 vaste ateliers voor kunstenaars, creatieve ambachten- en beroepen.

Doel van het geld: Inrichting van de 4 multifunctionele publieke ruimtes.